Vrijwilligersdag Fietsersbond in Nijmegen

Op 17 mei organiseerden wij een dag voor vrijwilligers van de Fietsersbond uit heel Nederland. Martijn te Lintelo van de gemeente Nijmegen verzorgde een inleiding over snelfietsroutes en de kandidatuur voor het internationale fietscongres Velocity 2017. Vervolgens begon de fietsexcursie, via de Oversteek, maar vooral over en langs het RijnWaalPad. Bij Landgoed Doornik hebben we van een heerlijke lunch genoten. Begin- en eindpunt was het nieuwe Fietscentrum Nijmegen. Dank aan de Stadsregio, maar met name ook de gemeente Nijmegen voor de ondersteuning.

Lees hier een uitgebreider verslag: http://www.fietsersbond.nl/weblog/vrijwilligersdag-fietscaf%C3%A9-nijmegen

Hier nog een paar foto’s:

Uitleg in het Fietscentrum met luisterende vrijwilligers

Groep fietsers staat stil en luistert naar uitleg op fietspad brug Oversteek

Groep fietsers staat stil en krijgt uitleg bij fietstunnel onder de A15

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *