Vergadering niet 16 maar 13 november

In de nieuwsbrief stond dat we met onze actieve groep Nijmegen e.o. vergaderen op 16 november, maar dan is er ook een provinciale vergadering waar een paar van ons heen gaan. De reguliere Nijmeegse vergadering is daarom verplaatst naar maandag 13 november. De locatie is nog niet helemaal bekend, dus wil je komen, meld je dan even bij fietsersbond@outlook.com en je hoort van ons.

In de nieuwsbrief stond dat we met onze actieve groep Nijmegen e.o. vergaderen op 16 november, maar dan is er ook een provinciale vergadering waar een paar van ons heen gaan. De reguliere Nijmeegse vergadering is daarom verplaatst naar maandag 13 november. De locatie is nog niet helemaal bekend, dus wil je komen, meld je dan even bij fietsersbond@outlook.com en je hoort van ons.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *