Vergadering Nijmegen e.o. 14 maart

Op 14 maart vergadert  onze actieve groep Nijmegen e.o. weer. We vergaderen in het Dutch Bicycle Centre om 19.45 uur. Het is fijn als je je aanmeldt, als je wilt komen. We hebben het wrsch over het functioneren van de fietsersbond Nijmegen e.o.l in de regio in aanwezigheid van ook de provinciale contactpersoon. Nadere agenda volgt of kun je opvragen bij secretarisfbnijmegen@gmail.com

Op 14 maart vergadert  onze actieve groep Nijmegen e.o. weer. We vergaderen in het Dutch Bicycle Centre om 19.45 uur. Het is fijn als je je aanmeldt, als je wilt komen. We hebben het wrsch over het functioneren van de fietsersbond Nijmegen e.o.l in de regio in aanwezigheid van ook de provinciale contactpersoon. Nadere agenda volgt of kun je opvragen bij secretarisfbnijmegen@gmail.com

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *