Vergadering Nijmegen e.o. 14 maart

Op 14 maart vergadert  onze actieve groep Nijmegen e.o. weer. We vergaderen in het Dutch Bicycle Centre om 19.45 uur. Het is fijn als je je aanmeldt, als je wilt komen. We hebben het wrsch over het functioneren van de fietsersbond Nijmegen e.o.l in de regio in aanwezigheid van ook de provinciale contactpersoon. Nadere agenda volgt of kun je opvragen bij [email protected]

Op 14 maart vergadert  onze actieve groep Nijmegen e.o. weer. We vergaderen in het Dutch Bicycle Centre om 19.45 uur. Het is fijn als je je aanmeldt, als je wilt komen. We hebben het wrsch over het functioneren van de fietsersbond Nijmegen e.o.l in de regio in aanwezigheid van ook de provinciale contactpersoon. Nadere agenda volgt of kun je opvragen bij [email protected]

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *