Fietsvisie, fietseconomie en de provincie

14 maart Breed Fietstreffen in Dutch Bicycle Centre

De Fietsersbond Nijmegen e.o. nodigt je van harte uit. Op donderdag 14 maart organiseren we een brede bijeenkomst voor leden en andere belangstellenden in het Dutch Bicycle Centre. We kijken naar de Gelderse Fietsfilm en zullen de Visie 2040 van de landelijke Fietsersbond bespreken en vooruitkijken op de provinciale verkiezingen van de week erna en wat het kan betekenen voor ons.

19.30: open inloop
20.00: Welkomstwoord door de afdelingsvoorzitter Mark Kirkels over o.a. de Visie 2040
20.15: Vertoning van de Gelderse Fietsfilm ‘De fiets als groeimarkt’
20.30: Napraten over de Visie 2040, de film en de komende provinciale verkiezingen aan de hand van een aantal stellingen.

Eindtijd 22.00 uur.  De toegang is gratis, maar wel graag aanmelden via de secretaris van de Fietsersbond Nijmegen e.o.: [email protected]. Koffie en thee is gratis. Drankjes aan de bar voor eigen rekening.

Dit en andere info lees je ook in onze ledennieuwsbrief van februari. 

 

Categorieën