Aandacht voor een aantal belangrijke initiatieven

Fietsersbond in actie

Vlak voor de carnavalsvakantie kun je nog je steun betuigen aan een aantal initiatieven die we belangrijk vinden.Woensdagavond 15 feb om 19.15 uur is er bij de veerpont aanlegsteiger in Millingen een actie: een aantal mensen verzamelen met spandoek van Fietsersbond voor een foto.  Ben je erbij?  Je kunt ook nog de petitie tekenen.En vandaag en morgen worden nog fysiek handtekeningen ingezameld voor een petitie voor de Groene Corridor. Er zijn er al 800 opgehaald en woensdagavond worden ze bij de gemeenteraad aangeboden. Vandaag (13 feb) 15-17 uur in Bottendaal bij supermarkt Coop buiten.Dit is aan de Burghardt van den Berghstraat (hoek Leemptstraat)Morgen (14 feb) 12-14 uur bij de Hortus Nijmegen. Dit is bij de ingang van Park Brakkenstein aan de Victor Westhofflaan.

 

Lees hier meer: https://mailchi.mp/37acd066f60d/actie

Categorieën