We ondersteunen Fietsen Alle Jaren

Acties Internationale fietsdag

Kom je mee uitzwaaien?

FAJ foto

Goeiedag fietser,

Kom je mee uitzwaaien?

De Fietsersbond Nijmegen en omgeving ondersteunt van harte het prachtige initiatief van Fietsen Alle Jaren Nijmegen (FAJN). Op donderdag 1 juni vertrekken er acht riksja’s vanuit Nijmegen naar Soest. Op zaterdag 3 juni, wereldfietsdag, komen ze in Soest aan.

We vragen aan jullie om op donderdag 1 juni deze stoet mee uit te zwaaien. Het vertrek is bij de Batavierenstraat. Exact adres en juist tijdstip maken we nog bekend voor de geïnteresseerden.

FAJ is een nationaal georganiseerde organisatie die met vrijwilligers riksja ritjes verzorgt voor mensen die zelfstandig niet ver meer kunnen fietsen. De afdeling Nijmegen is erg actief. Aanmelden voor dit uitzwaaimoment kan op [email protected].

Op 3 juni wordt de internationale dag voor de fiets ook gevierd in Dordrecht. Lees erover op: https://fietsfestival.fietsersbond.nl/

Op dinsdagavond 9 mei vergaderen we weer met de actieve leden van onze afdeling in Elst over actuele zaken en met als hoofdthema het RijnWaalPad en de Westflank/het VeluweWaalPad. Als je erbij wilt zijn of ideeen wilt insturen: meld je aan op [email protected].

Fietsersbond Nijmegen e.o.
secretarisfbnijmege[at]gmail.com
https://www.facebook.com/FietsersbondNijmegen

Categorieën