Actief worden

De afdeling Nijmegen en omstreken van de Fietsersbond bestaat uit een vaste groep van circa 10 leden die ook actief zijn. Zij vormen als het ware het bestuur van de afdeling. De vergaderingen zijn meestal een keer per zes weken en worden gehouden in het Dutch Bicycle Centre bij de Honig fabriek, Waalbandijk 8b. Daarnaast bestaat er een groep incidenteel actieve leden (ongeveer 30). Bij acties, markten of als bijvoorbeeld ons afdelingsblad de Zadelpen gemaakt moet worden, worden zij per e-mail benaderd met een hulpvraag. Actieve en incidenteel actieve leden zijn allemaal vrijwilligers.

Dit alles zorgt ervoor dat onze afdeling positief kan meedenken en invloed kan hebben bij het gemeentelijk fietsbeleid. Nieuwe actieve en incidenteel actieve leden zijn meer dan welkom. Heb je interesse en ideeën om iets te veranderen of bij te dragen op fietsgebied, meld je dan aan. We hebben ook een aantal concrete vacatures: www.cjmhereijgers.wixsite.com/fietsersbond

 

 

 

Actie onderafdeling Lingewaard bij dijk

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *